Albron Center Parcs Park Zandvoort

Bij Albron Center Parcs Park Zandvoort zijn de volgende vacatures:Horeca medewerker / Hart-Loper horeca ontbijtbuffet

HR stage

Sales Stage / Sales Leader

Aanvoerder Horeca / Floormanager

Zelfstandig werkend kok

Vakantiebaan Horeca Medewerker

Spoelkeuken medewerker - Vliegende kiep

Keuken Medewerker - Vliegende kiep

Medewerker Retail - Vliegende kiep

Horeca Medewerker - Vliegende kiep

Over Albron Center Parcs Park Zandvoort:

Aantal medewerkers 250
Albron Center Parcs
Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen.

Over jouw park
Center Parcs Zandvoort is gevestigd in Zandvoort. Zandvoort is één van de meest geliefde badplaatsen aan de Hollandse Noordzeekust. Bijzonder aan dit park is dat er niet alleen bungalows zijn maar dat het park ook een hotel heeft. Op het park kun je zwemmen in de verschillende zwembaden, basketballen, voetballen en strandvolleyballen. Daarnaast zijn er verschillende winkels op het park. Op het park worden veel Duitse gasten ontvangen. Daarnaast zijn er jonge gezinnen of jongerengroepen die weekendjes weg boeken bij het park.

Het bruisende Albron team van onder meer Smaakmakers, Aanvoerders, Inkoppers en Vliegende Kieps creëert met elkaar bijzondere en smaakvolle herinneringen voor de gasten.
 

Jouw potentiele werkgever: