Albron Center Parcs Park Zandvoort

Bij Albron Center Parcs Park Zandvoort zijn de volgende vacatures:Dutymanagement Stage / Stagiair Dutymanagement

Vliegende kiep spoelkeuken bijbaan

Vliegende kiep Retail bijbaan

Vliegende kiep keuken bijbaan

Vliegende kiep horeca bijbaan

Stagiaire Retail / Supermarkt stage

Enthousiaste stagiaire in de keuken / kok stage

Inkopper horeca / medewerker bediening

Spoelkeuken medewerker flexibel

Hart-Loper Retail / Medewerker Retail

Over Albron Center Parcs Park Zandvoort:

Aantal medewerkers 250
Albron Center Parcs
Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen.

Over jouw park
Center Parcs Zandvoort is gevestigd in Zandvoort. Zandvoort is één van de meest geliefde badplaatsen aan de Hollandse Noordzeekust. Bijzonder aan dit park is dat er niet alleen bungalows zijn maar dat het park ook een hotel heeft. Op het park kun je zwemmen in de verschillende zwembaden, basketballen, voetballen en strandvolleyballen. Daarnaast zijn er verschillende winkels op het park. Op het park worden veel Duitse gasten ontvangen. Daarnaast zijn er jonge gezinnen of jongerengroepen die weekendjes weg boeken bij het park.

Het bruisende Albron team van onder meer Smaakmakers, Aanvoerders, Inkoppers en Vliegende Kieps creëert met elkaar bijzondere en smaakvolle herinneringen voor de gasten.
 

Jouw potentiele werkgever: