Over Onderwijsgroep Tilburg:

Vakcollege Tilburg biedt onderwijs aan in alle leerwegen van het vmbo (bb-kb-gl-tl). Het is dé school waar leerlingen ontdekken wie zij zijn en waarin zij zich kunnen onderscheiden van anderen. Vanuit de kernwaarden Liefde – Leiden – Lef – Top, verzorgen wij onderwijs en inspireren wij leerlingen uit Tilburg en omgeving. Wij geloven in toekomstgericht onderwijs waar de leerling leert wat de samenleving verwacht. We bouwen dagelijks aan ons onderwijs en onze organisatie om onze belofte aan leerlingen en ouders waar te maken. Het nieuwe profiel Dienstverlening en Producten, waarmee wij in augustus 2017 van start gaan, sluit hier naadloos op aan.

Per 1 augustus 2017 verhuizen wij naar de onderwijslocatie Stappegoor. Dit nieuwe gebouw biedt de mogelijkheid om onze intensieve samenwerking met ROC Tilburg te verdiepen en uit te bouwen; we maken immers deel uit van dezelfde werkgever: Onderwijsgroep Tilburg.

Ons onderwijs wordt door enthousiaste docenten verzorgd en aangestuurd door de teamleider in verticaal georganiseerde teams. De teamleiders vormen samen met de directeur het managementteam van de school.
 

Jouw potentiele werkgever: