Trigion Beveiliging

Bij Trigion Beveiliging zijn de volgende vacatures:Beveiliger in opleiding - retail

Beveiliger Winkel

Beveiliger Winkel

Security Host / Security Hostess / Beveiliger Universiteit

Beveiliger Retail

Beveiliger Retail

Beveiliger Winkel

Beveiliger Retail

Business Consultant / Technical Business Consultant

Receptionist / Receptioniste

Security Host met diploma beveiliger 2

Regio Receptioniste

Mobiel Surveillant met beveiliger 2 diploma

Beveiliger Retail

Brandwacht 32-38 uur per week

Beveiliger

Beveiliger winkel

Beveiliger Kantoorpanden

Beveiliger Justitiele Instelling

Beveiliger Overheid
12

Over Trigion Beveiliging:

Aantal medewerkers 7000
Trigion Beveiliging is de meest toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland. Trigion Beveiliging staat voor decennia aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers. Transparantie en samenwerking zijn bij ons sleutelbegrippen. Onze producten en diensten zijn divers.
 
Zo leveren en installeren wij beveiligingssystemen, maar verzorgen wij ook receptiediensten en stellen wij beveiligingsplannen op voor grote ondernemingen. Wij noemen onszelf niet voor niets de meest complete en toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland. Trigion Beveiliging telt ruim 7.000 medewerkers.
 
Als marktleider verzorgt Trigion Services al ruim 20 jaar receptie- en facilitydiensten bij grote gerenommeerde organisaties, bedrijven en instellingen. Organisaties die dienstverlening net als wij hoog in het vaandel hebben staan en daarom de complete zorg voor dit belangrijke deel van hun front office graag in professionele handen geven. Trigion Services biedt kwaliteit en continuïteit en is in staat een landelijke dekking te garanderen. Trigion is onderdeel van Facilicom.

Jouw potentiele werkgever: