VSH Fittings B.V.

Op dit moment zijn er geen vacatures van deze organisatie.

Vind vacatures bij andere organisaties in jouw regio en vakgebied:
Over VSH Fittings B.V.:

Aantal medewerkers 250
Dynamisch, innovatief, prestatie- en resultaatgericht zijn kernwoorden waar het binnen VSH dagelijks om draait. Op elk niveau zijn we ons ervan bewust dat we een vooraanstaande rol willen blijven spelen in de markten waar wij opereren. Dat betekent dat we volop in beweging zijn om de groei van de laatste jaren door te blijven zetten in zowel binnen- als buitenland.
 
Ons assortiment aan fittingen en appendages voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, fire protection, OEM en industrie wordt continu uitgebreid met eigen innovaties. Daarnaast zoeken we steeds naar vernieuwingen en verbeteringen van bestaande producten. Met meer dan tachtig jaar ervaring en een schat aan kennis zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner. Niet voor niets is onze belofte: VSH sluit aan. Een belofte die elk van de circa 250 medewerkers binnen ons bedrijf waar wil maken. VSH Fittings is een 100% Nederlands bedrijf en maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde Aalberts Industries. Om verder te kunnen groeien zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij bijdragen aan het waarmaken van onze belofte?
 
Binnen VSH is de belangrijkste opdracht voor HRM het op peil houden en brengen van de kwaliteit van ons personeel. Dit in de hele breedte van de organisatie. In de afgelopen jaren hebben wij mooie slagen gemaakt in de optimalisatie van de HR cyclus, competentiemanagement, E-HRM (MSS en ESS) en leiderschap.
 

 
 

Jouw potentiele werkgever: