Over Van de Ven Marketing Advies:

Van de Ven Marketing Advies werkt met een businessmodel dat mensen in staat stelt om een bovengemiddelde en blijvende inkomstenbron op te bouwen. Zelfs overerfbaar en daardoor zeer uniek! In eerste instantie vaak naast hun huidige activiteiten (met 10-12 uur per week) zonder hun huidige inkomstenbron op het spel te zetten. Zij creëren zodoende een situatie van vrijheid en financiële onafhankelijkheid.

Wij werken met gemotiveerde personen die positief zijn ingesteld, van anderen willen leren, het leuk vinden om op hun beurt andere mensen te helpen met hun nieuwe inkomstenbron door de opgedane kennis met hen te delen.

De collega's waarmee wij freelance samenwerken, kunnen zelf hun werktijden bepalen, grotendeels vanuit huis werken en daardoor een optimale balans bewerkstelligen tussen werk en privé.
 
Wij weten dat wij écht iets unieks te bieden hebben. Overtuig uzelf wat 18 jaar ervaring doet: de groei in de afgelopen vijf jaar lag namelijk tussen de 20% en 73% per jaar.
Vanwaar deze spectaculaire groei? Omdat onze oplossing perfect past in deze tijd van toenemende onzekerheid.
Steeds meer mensen beseffen dit en willen het heft in eigen hand nemen. Wij hebben een bijzondere oplossing en bieden u veel ervaring en professionele ondersteuning.
Voelt u zich aangesproken en bent u ook iemand die het beste uit zichzelf en anderen wil halen? Dan komen wij graag met u in contact. 

Jouw potentiele werkgever: