Over Volkswagen Pon Financial Services:

Volkswagen Pon Financial Services, Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten die we bieden. Dit doen we met een passie voor auto's en met onze jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings B.V. Onze dienstverlening bestaat uit financieren, verzekeren en leasen. Deze verschillende disciplines zijn onderverdeeld in Business Lines, te weten Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing, DutchLease, EasyRent en DFM.

We zijn een financieel gezonde organisatie met een informele cultuur. We zoeken medewerkers die gedreven en proactief zijn en graag werken in een organisatie die volop in beweging is.

DutchLease
DutchLease behoort tot de top 15 van de Nederlandse leasemaatschappijen. Vertrouwen en het nakomen van afspraken staan centraal bij DutchLease. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef. Zij zorgen voor onze nuchtere kijk op leasing, de persoonlijke aandacht voor de klant en voor een snelle en professionele afhandeling van alle leasevragen.
 

Jouw potentiele werkgever: